0742 25 44 36

Capace fata/spate

Alternatoarebucuresti.ro vine in intampinarea ta cu piese pentru alternatoare si electromotoare compatibile cu toata gama de autoturisme, camioane si autoutilitare, de inalta clasa, la preturi mici.

Dorim sa oferim clientilor nostri nu numai solutii si produse performante, adaptate tehnologiei de ultima generatie, ci si tarife competitive, potrivite fiecarui buget. Sunem specializati pe comercializarea unei game complete de alternatoare, electromotoare si piese componente. Astfel, oferta noastra include piese de la A la Z, atat pentru vehicule produse in Romania, cat si pentru cele fabricate in strainatate.

Din catalogul nostru de produse poti alege capace fata-spate pentru alternatoare de diferite caracteristici. Produsele sunt concepute astfel incat sa raspunda cu succes tuturor cerintelor in domeniu. Acestea se remarca printr-o calitate crescuta si printr-un design compact, finisat impecabil.

Chiar daca la o prima vedere, acestea sunt doar piese secundare, ele isi aduc aportul in buna functionare a sistemului, si deci a vehiculului. Cu alte cuvinte, capacele pentru alternatoare imbunatatesc performanta, comportamentul la drum si nu in ultimul rand, durata de viata a masinii

Gasesti in oferta noastra capace fata-spate alternatoare pentru orice tip de masina, indiferent de marca sau an de fabricatie.

Capac fata alternator- are rol de ghidaj pentru rotorul alternatorului si rol de sustinere a alternatorului. De asemenea, acesta contribuie la intinderea curelelor de alternator. In capace se monteaza rulmentul prin intermediul unor carcase din plastic, iar in urechea de sustinere a alternatorului, bucsi interschimbabile.

Capac spate alternator- este conceput pentru alternatorului pe motor, si ca suport pentru fixarea bornelor. Acesta contine rulmentul din spate al rotorului si serveste ca suport pentru fixarea pompei de vacuum.

La alternatoarele cu pompa vacuum, partea centrala a capacului este perforata (in zona suportului rulmentului pentru a permite iesirea axului rotorului si contine si simeringul de etansare).

Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Asadar, daca esti in cautarea unor capace fata-spate pentru alternatoarele de toate tipurile, solutia o gasesti la alternatoarebucuresti.ro. Pentru a achizitiona capace fata-spate alternatoare, consulta intreaga noastra oferta si alege in functie de necesitati.

Daca produsul de care ai nevoie nu este mentionat in catalog, nu inseamna ca acesta nu este disponibil in stocul firmei. Pentru informatii suplimentare referitoare la gama de capace fata-spate alternatoare, contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari venite din partea clinetilor.