0742 25 44 36

Carbuni (Perii)

Aternatorul este un generator de energie electrica trifazic. Sursele de energie electrica ale masinii sunt alternatorul si bateria. Bateria (un alternator cu plumb) furnizeaza energia in peridoadele in care motorul este oprit sau in cazul in care consumul depaseste curentul maxim pe care-l poate debita alternatorul.

Alternatorul alimenteaza consumatorii in timpul functionarii motorului. Pentru ca acestia au nevoie de tensiune continua, tensiunea alternativa furnizata de alternator trebuie redresata. Garantia la baterie este conditionata de starea alternatorului, plus releu tensiune.

Infasurarile trifazice sunt pe stator, rotorul avand rolul de a crea un flux magnetic necesar generarii tensiunii electrice in stator prin inductie. Carbuni (perii) reprezinta contactele mobile de alimentare a rotorului. Cum tensiunea generata depinde de turatie si consum, pentru mentinerea ei constanta, este necesara reglarea curentului pe infasurarea rotorului.

Daca alternatorul de pe masina nu face fata consumatorilor, diferenta de curent este luata din alernator. Acest regim trebuie sa nu fie de durata, acumulatorul avand nevoie de timp suficient pentru reincarcare.
Esti in cautarea unui specialist in comercializarea unei game complete de alternatoare, electromotoare si piese componente? Vrei sa ai accesul la piese de calitate, furnizate de la cei mai importanti producatori in domeniu? Alternatoarebucuresti.ro este raspunsul!

Firma noastra iti pune la dispozitie o gama complexa de alternatoare si piese componente, inclusiv carbuni (perii) de top, fabricate dupa ultimele reglementari in domeniu si oferite in cel mai bun raport calitate-pret. Astfel, in catalogul firmei gasesti toate piesele necesare unui alternator, fie ca este vorba de capace fata-spate, rotoare, statoare ori carbuni (perii).

Pentru a creste randamentul alternatorului si implicit, perfromanta masinii tale, achizitioneaza carbuni (perii), comercializati de un profesionist in domeniu: alternatoarebucuresti.ro
Produsele oferite spre compercializare de catre firma noastra se bucura de garantie si totodata, de livrari rapide, oriunde in tara.

Pentru a obtine mai multe informatii referitoare la carbuni (perii) alternatoare, consulta intreaga noastra oferta si alege in functie de necesitati. Datorita colaborarilor cu partenerii din Europa, stocul firmei nostre este in permanenta completat cu produse renumite pe piata de profil, astfel ca la noi gasesti intodeauna piesa de care ai nevoie!

Comanda se efectueaza rapid si simplu, online sau telefonic.

Dispunem de toate resursele necesare pentru a deveni furnizorul tau de incredere in ceea ce priveste componentele pentru alternatoare si electromotoare. In primul rand, diversitatea produselor noastre este una fara egal, calitatea pieselor este una superioara, iar preturile sunt mai mult decat accesibile. Dincolo de toate acestea, echipa noastra este formata exclusiv din personal calificat, gata sa iti ofere consultanta gratuita in alegerea corecta a produselor.

Achizitioneaza acum carbuni(perii) si bucura-te de tarifele cu adevarat mici!

Noi suntem garantia calitatii!