0742 25 44 36

Punti Diode

Probleme cu alternatorul masinii? Nicio problema: iti oferim accesul la o gama variata de piese componente pentru alternatoare, inclusiv punti diode. Acestea sunt confectinate din materiale performante, extrem de rezistente la uzura.

Dioda este o componenta electronica cu doua terminale. Aceasta este un dipol nelinear si polarizat care dispune intr-un sens de minima rezistenta electrica si de o maxima rezistenta in celalalt sens.

Principala calitate a unei diode este accea ca lasa curentul electric sa treaca doar intr-un singur sens. Spre deosebire de rezistente, bobine si condensatorii nepolarizati, bornele unei diode au semnificatii diferite, si de aceea fiecare a primit un nume special: anod si catod.

In ceea ce priveste modul sau de functionare, dioda lasa sa treaca un curent direct, atunci cand este polarizata direct si un curent invers minuscul, atunci cand este polarizata invers.

Utilizarea unei diode are rolul de:
– Stabilizator de tensiune
– Sursa stroboscopica de lumina
– Generator de relaxare
– Dispozitiv de protectie la supratensiune
– Tub de semnalizare

Puntea redresoare a unui alternator contine 6 diode integrate intr-un radiator de aluminiu. Pentru fiecare faza a alternatorului sunt utilizate cate doua diode pentru a transforma curentul alternativ in curent electric.

De asemenea, puntea cu diode mai are rolul sa blocheze curgerea curentului din baterie spre alternator, in cazul in care tensiunea alternatorului scade sub tensiunea bateriei. Puntea redresoare este integrata in carcasa alternatorului in partea posterioara.

Alternatoarebucuresti.ro este specialistul tau in comercializarea unei game diversificate de punti diode pentru alternatoare. Astfel, in lista noastra de produse gasesti modele distincte de punti diode, compatibile cu o serie de automobile si autoutilitare.

Daca doresti achizitionarea unor punti diode de o calitate inalta, noi iti oferim solutia. Piesele sunt importate de la producatori de top, un argument in plus ce vine sa confirme calitatea produselor noastre.
Puntile diode sunt confectionate din materiale rezistente la socuri, vibratii si coroziune. Acestea sunt piese noi, oferite impreuna cu garantie.

Ne propunem sa devenim furnizorul tau de incredere in ceea ce priveste comercializarea de alternatoare, electromotoare, piese componente, inclusiv punti diode.

Fie ca ai nevoie de punti diode pentru inclocuirea celor uzate, ori de un numar mai mare de astfel de piese, pentru completarea echipamentului din service-urile auto, firma noastra iti ofera ceea ce cauti: diversitate, calitate, rezistenta, durabilitate si nu in ultimul rand, preturi competitive.

Pentru achizitionarea de punti diode, consulta lista de produse si alege modelul de care ai nevoie. In cazul in care piesa nu se afla in oferta, contacteaza-ne, iar specialistii nostri vor gasi o alternativa.

Diode Hyundai Santa Fe,37300-27010
Diode Hyundai Santa Fe,37300-27010
Diode Hyundai Santa Fe,37300-27010, 37300-27011 Livrare prin Fan Courier de pe o zi pe alta cu posibilitatea de verificare colet Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4WD[D4EA]04.204- Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4×401.2006- Hyundai Tucson 2.0 CRDi 01.2006- Hyundai Tucson 2.0 CRDi [D4EA]04.2004- Hyundai Santa F 2.2 CRDi 4WD GLS[D4EB]03.2006- Hyundai Santa F…