0742 25 44 36

Regulatoare de tensiune (Relee)

Ai nevoie de regulatoare de tensiune (relee) pentru alternatorul masinii? Alternatoarebucuresti.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de regulatoare de tensiune (relee), la preturi accesibile. Piesele sunt fabricate din materiale performante, foarte rezistente la coroziune si utilizari complexe. Regulatoarele de tensiune comercializate sunt concepute pentru a creste durata de viata a alernatorului si deci, performanta masinii.

Releul este un dispozitiv electromecanic care transforma un semnal electric, intr-o miscare mecanica. El este alacatuit dintr-o bobina din conductori izolati infasurati pe un nucleu metalic si o armatura metalica, cu unul sau mai multe contacte.

In momentul in care o tensiune de alimentare este aplicata la bornele unei bobine, curentul circula si va fi produs un camp magnetic care misca armatura pentru a inchide un set de contacte si pentru a deschide un alt set.

Functionarea generatoarelor, impreuna cu bateriile de acumultatoare si cu consumatorii electrici ai autovehiculelor, impune respectarea anumitor conditii privind asigurarea unei tensiuni constante, limitarea cresterii curentilor peste o anumita valoare cat si asigurarea unei conectari-deconectari automate a generatorului.

Tensiunea livrata de generatoare depinde atat de turatie cat si de sarcina, motiv pentru care este necesar ca alaturi de generator sa se introduca si un regulator de tensiune (releu).
Regulatorul de tensiune are rolul de a mentine tensiunea generatorului la o valoare practica constanta. Asadar, asigurarea unei tensiuni constante in anumite limite este neceasara pentru a nu se supraincarca bateriile de acumulatoare.

Cele mai raspandite relee regulatoare pentru alternatoare sunt releele regulatoare cu un singur element de tensiune, cu doua trepte de functionare, respectiv, cu doua perechi de contacte, pentru a putea functiona intr-o gama larga de turatii de curent.

Regulatorul de tensiune este integrat in carcasa alternatorului si se monteaza pe suportul periilor de grafit.

Alternatoarebucuresti.ro este solutia ideala atat pentru cei care vor sa achizitioneze regulatoare de tensiune (relee) pentru propria masina, dar si pentru service-urile auto care doresc sa intre in posesia unor piese originale, noi-noute, de o calitate superioara.

In lista de produse gasesti regulatoare de tensiune (relee) furnizate de la producatori de top in domeniu si oferite spre compercializare la preturi mai multe decat avantajoase.

Odata comandate, acestea sunt livrate impreuna cu garantia, intr-un timp foarte scurt. Stocul nostru contine sute de piese, de aceea, in cazul in care ai urgent nevoie de o piesa pentru alternator, noi iti putem raspunde solicitarii.

Pentru a achizitiona regulatoare de tensiune (relee) la preturi mici, contacteaza-ne online sau telefonic. Simplu, rapid si ieftin!