0742 25 44 36

Rulmenti

Chiar daca este o piesa de dimensiuni reduse, rulmentul alternatorului este responsabil de buna functionare a masinii. Alternatoarebucuresti.ro vine iti ofera accesul la o gama bogata de rulmenti pentru diferite tipuri de alternatoare sau marci de masini. Astfel, din lista noastra de produse poti alege rulmenti de o calitate inalta, atat pentru vehicule romanesti, cat si pentru cele fabricate in strainatate.

De-a lungul experientei pe piata de profil, am reusit sa dezvoltam parteneriate de lunga durata cu colaboratori din intreaga lume, motiv pentru care stocul nostru de poroduse este completat periodic cu piese pentru alternatoare si electromotoare furnizate direct de la producatori.

Gama de piese componente pentru alternatoare cuprinde si o varietate de rulmenti, de mai multe tipuri constructive. Rulmentii se remarca printr-un design compact si printr-o eficienta maxima in functionare.
Confectionati din materiale performante, extrem de rezistente, rulmentii comercializati de firma noastra reprezinta solutia optima pentru automobilul tau.

Rulmentii sunt organe de masini complexe, utilizate pentru rezemarea pieselor care executa miscari de rotatie sau de oscilatie (arbori, roti dintate, role de cablu, mase rotative, etc). Indiferent de scopul utilizarii lor, rulmentii se compun din urmatoarele elemente: inelul interior si inelul exterior, saiba de fus si saiba de carcasa, corpurile de rulare si colivia.

Pe insele sunt practicate caile de rulare, de-a lungul carora are loc deplasarea corpurilor de rulare. Printre avantajele rulmentilor, se numara: gabaritul axial mai redus, posibilitatea maririi preciziei de rotire a arborilor prin pretensionarea rulmentilor, ungerea mai simpla, intreruperea accidentala a ungerii intr-un interval de timp relativ scazut.

Iti oferim accesul la zeci de modele de rulmenti pentru alternatoare.

Datorita calitatii lor, acestia aduc urmatoarele avantaje utilizatorilor:

– Randament ridicat
– Capacitate mare de incarcare pe unitatea de lungime
– Gabarit axial redus
– Consum redus de lubrifiant
– Intretinere usoara
– Interschimbabilitate, datorita standardizarii internationale
– Durabilitate la functionarea cu turatii foarte mari sau in prezenta socurilor sau a vibratilor
– Costuri mici de achizitie

In cazul in care ai nevoie de rulmenti pentru alternatorul masinii tale, noi suntem solutia! De asemenea, suntem un furnizor perfect si pentru service-urile auto care doresc sa-si completeze echipamentul cu piese originale, noi-noute si care totodata, doresc sa ofere clientilor servicii de calitate.

Pentru a achizitiona diverse tipuri de rulmenti pentru alternatoare, consulta lista noastra de produse si comanda. Daca modelul de rulment pe care il cauti nu se regaseste pe site-ul nostru, nu inseamna ca aceste nu este disponibil si in sctocul firme, asadar, contacteaza-ne.

Rulmenti alternator 6303,6003,6202
Rulmenti alternator 6303,6003,6202
Rulmenti alternator 6303,6003,6202 Pentru toate tipurile de alternatoare VAELO, BOSCH, HITACHI, MAGNETI MARELLI, DENSO, Mitsubishi etc… 63032rs 60032rs 62022rs 63032rs 62032rs 62012rs 60002rs 60022rs Pretul difera in fuctie de marca rulmentului Koyo Romania, Koyo Japan, SKF, FAG, Cargo, etc