0742 25 44 36

Bucsa

Confortul la volanul masinii nu mai este acelasi? Te deranjeaza zgomotul pe care masina ta il face la gropi sau viraje stranse? Problema vine de la pompa de servodirectie, mai exact de la o bucsa defecta. Inlatura disconfortul si achizitioneaza bucsa de care ai nevoie din gama de piese oferita de alternatoarebucuresti.ro.

Catalogul firmei nostre cuprinde piese auto de la A la Z, inclusiv bucsa pentru pompa servodirectie, compatibila cu Renaulti Clio, Kangoo si Symbol. Asadar, daca vrei sa achizitionezi bucsa originala pentru modelele Renault, direct furnizate de la producator, apeleaza la un profesionist in domeniu: alternatoarebucuresti.ro.

Echipa noastra este alcatuita exclusiv din specialisti in domeniu, cu o vasta pregatire, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor venite din partea clientilor.

Produsele comercializate se remarca printr-o calitate de top, design compact, fiabilitate crescuta si eficienta maxima. Dincolo de toate acestea, iti oferim accesul si la tarife mai multe decat avantajoase. Profita!

Parte componenta a suspensiei, alcatuita dintr-un manson de cauciuc care leaga doua tuburi de otel coaxiale, bucsa este piesa responsabila de confortul din timpul condusului.

In cazul unui drum dificil, libertatea de miscare a bucsei in diverse directii, atenueaza senzatia de disconfort si imbunatateste manevrabilitatea masinii.

Bucsele au rol de amortizor, adica preiau vibratiile si socurile, dar si fortele de compresiune. Bucsele sunt confectionate din cauciuc si ofera o legatura elasica intre diferite subansamble ale unui autoturism.

Pe langa faptul ca bucsele au rolul de a reduce vibratia, zgomotul, jocul si frecarea, acestea mai au rolul de a suporta efecte abrazive si corozive, adica, sunt proiectate astfel incat sa reziste la impactul cu apa, noroiul, zapada, si totodata, sa reziste la impactul cu unele corpuri solide. In plus, o bucsa este fabricata sa reziste si la temperaturi extreme, de la -40 pana la +85 grade Celsius.

Iti punem la dispozitie bucsa pentru orice pompa servodirectie, si pentru orice marca de masina, in sepecial pentru Renault Clio, Symbol si Kangoo. Gama de bucse comercializata este un completa, in ea regasindu-se atat bucse din cauciuc, cat si bucse din poliuretan.

Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu servicii de consultanta gratuita in alegerea corecta a tipului de bucsa. Asadar, pentru a achizitiona bucsa pompa servodirectie pentru Renaul Clio, Symbol si Kangoo, consulta oferta noastra si alege calitatea!

Pe langa diversitatea produselor, iti oferim si preturi excelente. Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne online sau telefonic.