0742 25 44 36

Inel colector rotor

Cauti piese pentru pompa de servodirectie a masinii? Vrei sa ai accesul la piese noi, originale, importate direct la producatori? Alternatoarebucuresti.ro este ceea ce cauti. Ne desfasuram activitatea in comercializarea de alternatoare, electromotoare, pompe servodirectie si piese componente, toate la preturi avantajoase. Astfel, din catalogul nostru de produse poti alege piesa de care ai nevoie pentru masina ta, ori pentru service-ul auto.

Daca esti in cautarea unui inel colector rotor pentru pompa de servodirectie compatibila cu Renault Symbol, Clio sau Kangoo, apeleaza la alternatoarebucuresti.ro. Dispunem de diferite modele de inel colector rotor, pentru toate modelele de Renault mai sus mentionate.

Din gama de inele colectoare rotor, fac parte piese confectionate dupa ultimele standarde in domeniu, create pentru a imbunatati eficienta pompei de servodirectie si pentru a creste randamentul masinilor.
Infasurarea rotorului este alimentata cu energie electrica prin intermediul inelelor colectoare. In general, acestea sunt din bronz si sunt in contact cu doua perii din grafit. In functie de tensiunea de alimentare a rotorului se variaza intensitatea campului magnetic si implicit a tensiunii electrice produse de alternator.

Prin diversitatea si flexibilitatea inelelor colectoare pentru rotoare, acestea pot fi utilizate la orice tip aplicatie la care este necesara existenta unui circuit care sa transfere semnalul electric intre un element fix si unul mobil.
Inelele colectoare sunt disponibile in mai multe dimensiuni si modele constructive.

Gama de inele colectoare rotor pentru pompa de servodirectie sunt oferite spre comercializare la preturi foarte mici. Pentru a achizitiona un inel colector rotor, compatibil cu modelele de Renault, tot ceea ce trebuie sa faci este sa consulti oferta si sa comanzi simplu, online sau telefonic. Operatorii nostri preiau imediat comanda, iar livrarile se efectueaza rapid, oriunde in tara.
Odata comandat un inel colector rotor, acesta se livreaza impreuna cu o garantie.

Echipa alternatoarebucuresti.ro este formata din specialisti in domeniu, gata sa ofere servicii de consultanta gratuita pentru ca alegerea piesei sa fie cea corecta si adecvata necesitatilor tale.
Stocul firmei este permanent completat cu piese auto de o calitate superioara, motiv pentru care iti putem oferi in orice moment produsul de care ai nevoie.

Pentru mai multe informatii si pentru a achizitiona inel colector rotor compatibil cu Renault Symbol, Renault Clio si Renault Kangoo, contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari.
Noi stim cat de importanta este buna functionare a masinii tale, de accea venim in sprijinul tau cu solutii adecvate exigentelor tale.

Alege calitatea-alege alternatoarebucuresti.ro