0742 25 44 36

Rotor

Rotor defect? Nicio problema: firma noastra iti pune la dispozitie piese auto de schimb originale, noi noute, inclusiv rotor pentru pompa de servodirectie. In portofoliul de produse gasesti o gama variata de rotoare pentru Renaul Symbol, Renault Kangoo si Renault Clio. Piesele sunt furnizate direct de la producator sau prin intermediul dealerilor autorizati.

Dincolo de diversitatea si calitatea produselor, iti oferim accesul si la tarife excelente, ideale oricarui buget. Convinge-te!

Servodirectia are rolul de a facilita transmiterea miscarii volanului spre rotile masinii. Cu alte cuvinte, servodirectia, asigura un confort sporit in conducerea unui autovehicul, mai ales la efectuarea manevrelor de parcare sau viraje. Un dintre cele mai importante componente ale pompei de servodirectie, este rotorul, piesa care asigura buna functionare a intregului sistem.

In cazul unui rotor defect, pompa de servodirectie se poate opri, iar astfel manevrarea autovehicului ar putea fi dificila, sau chiar imposibila.

Pentru a evita acest gen de probleme, achizitioneaza rotor din cadrul ofertei noastre. Piesele din aceasta gama, poarta sigla si marca producatorului. Rotoarele sunt de o calitate superioara, si pot inlocui fara probleme piesele vechi. Acestea sunt inlocuite fara dificultate, fara adaptari sau riscuri de nepotrivire, pentru ca sunt special concepute pentru a se potrivi perfect modeleleor de Renault, fie ca este vorba de Clio, Symbol si Kangoo.
Rotoarele comercializate de alternatoarebucuresti.ro au stantata sigla marcii auto si vin impreuna cu garantia si cu toate accesoriile de montare sau instalare.

De ce trebuie sa achizitionezi un rotor din cadrul ofertei noastre? Pentru ca iti oferim numeroase beneficii, printre care:
– Calitate superioara
– Potrivire perfecta
– Fiabilitate maxima
– Costuri mici
– Durata lunga de viata
– Nu necesita intretineri
– Garantie

Profita acum de preturile mici si achizitioneaza rotor pentru pompa de servodirectie din cadrul ofertei nostre. Dupa confirmarea comenzii, produsul va fi livrat in cel mai scurt timp, in orice oras sau zona a tarii.
In cazul in care nu stii ce model de rotor sa alegi pentru masina ta, iti stam la dispozitie cu sfaturi si consiliere gratuita, totul pentru ca alegerea sa fie un corecta.
Dorim sa devenim un partener de lunga durata atat persoanelor fizice, cat si celor juridice (service-uri auto, distribuitori piese auto).

Ai toate motivele sa comanzi rotor original pentru pompa de servodirectie (Renault Symbol, Renault Clio, Renaul Kangoo), direct de pe site-ul nostru!