0742 25 44 36

Servicii de reparatii alternatoare electromotoare

Rapiditate in depistarea problemei, promptitudine in rezolvarea acesteia, posibilitatea de a furniza componentele auto necesare inlocuirii: cele 3 aspecte care definesc serviciile de reparatii alternatoare, respectiv reparatii electromotoare de calitate, 3 aspecte dupa care ne ghidam in desfasurarea activitatilor de acest gen.

Va stam la dispozitie pentru efectuarea de reparatii alternatoare, reparatii electromotoare la cele mai inalte standarde, indiferent de tipul piesei auto de care dispuneti, servicii pe care vi le oferim la un raport optim calitate-pret pe piata de specialitate din Bucuresti.

Solutii „la cheie” in materie de reparatii alternatoare si reparatii electromotoare

Apeland la serviciile noastre de reparatii alternatoare, respectiv reparatii electromotoare, veti avea parte de solutii complete in domeniu: depistarea problemei existente, repararea pe loc a piesei auto si, dupa caz, inlocuirea elementelor ce intra in componenta alternatorului/electromotorului.

Punti diode, statoare, rotoare, rulmenti; avem la dispozitie o gama diversificata de piese alternatoare si electromotoare, astfel, avem posibilitatea de a inlocui orice componenta auto defecta sau uzata, scutindu-va pe dumneavoastra de drumurile pana la magazinele de specialitate in scopul procurarii acestora.

In cazul in care se intampla sa nu dispunem de piesa auto potrivita, ne angajam sa facem rost de ea in cel mai scurt timp pentru efectuarea lucrarilor de reparatii alternatoare si reparatii electromotoare chiar a doua zi.

Reparatii alternatoare, reparatii electromotoare efectuate de profesionisti

Uneori, depistarea problemei care impiedica autovehiculul sa functioneze in cele mai bune conditii poate fi o sarcina destul de grea daca nu dispui de cunostintele necesare in domeniu.

De exemplu, in cadrul oricarei masini, curentul electric provine din 2 surse, si anume, de la baterie si de la alternator. Alternatorul este responsabil cu alimentarea intregului circuit electric (sistemul de lumini si cel de siguranta, actionarea automata a geamurilor etc), dar si cu incarcarea bateriei masinii. In cazul in care masina dumneavoastra intampina probleme in momentul pornirii, problema ar putea fi de la alternator, sau de la bateria propriu-zisa care necesita inlocuire.

Pentru o diagnosticare corecta, este nevoie de un specialist in domeniu. Echipa noastra este formata din personal calificat, pasionat de domeniul in care activeaza, pregatit oricand sa va ofere solutii prompte si viabile cand vine vorba de depistarea problemelor si efectuarea propriu-zisa a lucrarilor de reparatii alternatoare si reparatii electromotoare.

De ce sa apelati la noi pentru reparatii alternatoare si reparatii electromotoare

Garantie si preturi avantajoase

Asiguram calitatea serviciilor oferite prin fapte si nu prin vorbe: oferim garantie pentru piesele de schimb achizitionate (punti diode, statoare, rotoare, rulmenti etc), precum si pentru alternatoarele/electromotoarele propriu-zise, care pot fi noi-noute sau reconditionate, in functie de bugetul de care dispuneti.

Promptitudine si piese de calitate

Avem capacitatea de a repara pe loc orice alternator si electromotor, indiferent de tipul sau marca acestuia. Efectuam inlocuiri pentru punti diode, statoare, rulmenti, rotoare si alte componente de acest gen, piese auto furnizate de catre producatori importanti din domeniu cu care firma noastra are incheiate parteneriate bazate pe incredere si respect reciproc.

Prin calitatea serviciilor oferite si a lucrarilor de reparatii alternatoare si reparatii electromotoare efectuate, urmarim sa fim mai mult decat o alta firma de specialitate, ci un sprijin de nadejde pe care va puteti baza ori de cate ori intampinati probleme in functionarea masinii dumneavoastra.